Jubileum uitje foto’s online

Dit jaar bestaat Inloophuis ’t Centrum 20 jaar en dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij . Met steun van het VSB fonds Woerden trokken  bijna 60 bezoekers, met begeleiders en coördinatoren er zaterdag 3 augustus op uit naar het Openlucht museum in Arnhem. Sommige mensen waren al meer dan tien jaar Woerden niet meer uit geweest.

Het werd een fantastische dag  met fantastisch weer. Het motto binnen het inloophuis ’t Centrum is ‘Met elkaar, voor elkaar’. Dat was te merken ook. Iedereen hielp elkaar. Rolstoelen werden beurtelings geduwd, mensen gaven elkaar een arm en tussen alle mooie oud Hollandse plaatjes door was er genoeg tijd voor koffie met gebak, een heerlijke lunch en nog veel meer. Vrijwilligers van het Rode Kruis waren de hele dag aanwezig maar met de optelsom van één pleister en één verdwaalde bezoeker was hun taak volbracht.

Dit fantastische uitje is nog niet het eind van de Jubileumactiviteiten. Op 2 november 2013 is er een Jubileum Verwendag die georganiseerd wordt in het inloophuis en de overige zalen van het oude Weeshuis aan de Havenstraat 6 in Woerden. Meegenieten? Kijk de foto’s hieronder…..