Tapas workshop voor vrijwilligers

Wat zouden vele instellingen, verenigingen en dergelijke doen zónder vrijwilligers. We zijn ontzettend blij dat er nog zoveel vrijwilligers zijn die helpen om álles een beetje aangenamer te maken. We kunnen alleen maar dankbaar zijn dat ze er zijn en ons helpen.

Je zal maar voor dertig man moeten koken. Boodschappen doen, aardappels schillen, groente schoonmaken en elke keer wat origineels, gezonds en lekkers maken. Het zijn onze kookvrijwilligers die dat elke avond weer doen. Daarnaast zijn er nog heel veel vrijwilligers die als gastheer of gastvrouw zorgen voor de gezellige sfeer, de honderden bakkies koffie en thee en nog veel meer.

Zaterdag 12 oktober werden al onze vrijwilligers even in het zonnetje gezet. Wilma Moorlag organiseerde deze dag. De Tapas workshop werd op een fantastische manier voorbereid en geleid door Riny van Zijl.  Wilt u ook nog even meegenieten. Bekijk dan snel de foto’s hieronder……