Koeienmart 2015

Cor & HenkAfgelopen woensdag na 21 oktober was het weer zover, de traditionele Woerdense Koeienmart.

’t Centrum was wederom van de partij met ruim 60 liter van de lekkerste erwtensoep van Woerden en omstreken geserveerd met spek, roggebrood en stokbrood. Onze Chef Koks Cor & Henk waren al dagen bezig met de voorbereiding en op de dag zelf weer vroeg op de been om iedereen van erwtensoep te kunnen voorzien.

De Kerk in de Buurtwinkel had een kraam aan de voorkant van het pand en de winkel was de hele dag open. Een drukte van jewelste waarbij zowel de erwtensoep als de 2e hands kleding razendsnel over de toonbank verdween.

 

Een geweldige prestatie van onze betrokken vrijwilligers, chef koks en al die andere mensen die op de achtergrond betrokken waren om dit tot zo’n jaarlijks bijzonder evenement te maken. Bedankt!!

Wilt u nog even mee of nagenieten? Kijk dan snel naar de foto’s