Bowlingkampioenschap ’t Centrum

Bowlingkampioenschap 2015’t Centrum organiseerde in samenwerking met Singel.59 Bowlingcentrum de jaarlijkse Kampioenschappen 2015.

Er werden zware voorronden gespeeld van 20.00 tot 21.00 uur. De spannende finales waren van 20.00 tot 21.00 uur. De klasse indeling geschiedde op basis van geslacht. De mannen selectie en de vrouwen selectie.  De voorronden bestonden uit 10 games.

Finales

De score na de eerste voorronde werd verwerkt onder het genot van een lekkere snack en een drankje.Na de voorronden steeg de spanning tot op de laatste minuten. In de Finale worden weer 10  games gespeeld met uiteindelijk een Trees als winnaar bij de dames en Joseph als winnaar bij de heren. Kristie en Jan kregen de ‘poedelprijs voor grote inzet met de minste punten’.

Nagenieten?