Grote schoonmaak door JV Bethlehemkerk

DSC03597De jeugdvereniging van de Bethlehemkerk in Woerden bestormde zaterdagavond 25 april het Weeshuis Woerden met emmers, schuurapparaten, sponzen, boren, zemen en nog veel meer.

Als een ware schoonmaak en klussen tornado gingen ze door het pand.  In nog geen twee uur tijd wisten ze met groot materieel en nog grotere energie de hele benedenverdieping spik en span schoon te maken. De teak tafels in de kelder werden geschuurd en gelakt. De gordijnrails, die gesneuveld was tijdens een recente valpartij, werd professioneel gerepareerd. Vloeren, keuken, bar, toonbank, KIDB winkel, Gebedswinkel en het Inloophuis werden van onder tot boven schoongemaakt en alle ramen werden gelapt.

Wow. Echte dienstbaarheid in de praktijk. In twee uur tijd de hele benedenverdieping blinkend schoon en alle klussen geklaard. Jullie zijn de besten!!!! Bedankt.