Verrassingscontrole

NVWAVerrassingscontrole loopt uit in een compliment!
Totaal als een verrassing stond een vriendelijke meneer van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) voor de deur. Een anonieme tip dat er muizen rond zouden lopen in de keuken was de aanleiding voor de verrassingscontrole.
Met een zaklamp werden alle kieren en gaten en vloeren bekeken of ze schoon waren, de temperatuur van de vrieskast en koelkast werden gecontroleerd en ook de oppervlakte op de afzuigkap en pannenrek. Ook de hygiëne in de opslag en het kantoor werden aan een kritische controle onderworpen.
Het resultaat? Een compliment!
Alles was keurig schoon, geen muizen en aan alle eisen van hygiëne werd keurig voldaan.  Als presentje nog en paar goede tips om het allemaal nog beter te doen.
Zo zien we maar weer…… Zelfs een verrassingscontrole kan heel leuk en positief uitpakken!!!
compliment