Opknapwerkzaamheden vorderen snel

Jesse - David Pitstop De Meerpaal heeft sinds kort de beschikking over een derde pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. In dit pand gaan De Meerpaal en Leger des Heils Midden Nederland de pitstop in de wijk Woerden (kleinschalig) realiseren.

In de autosport is een pitstop een plek waar een race auto even stopt tijdens de race. Meestal is dat om brandstof bij te tanken, soms moeten er nieuwe banden op de auto en in een ander geval gaat het om kleine reparaties. De pitstop dus als veilige plek vlak bij de racebaan om even de broodnodige reparaties uit te voeren en bij te tanken.

Het is de bedoeling dat we in het pand aan de Leidsestraatweg ook een Pitstop organiseren. Niet voor auto’s maar voor mensen. We willen daar binnenkort de mogelijkheid bieden voor tijdelijke opvang in een woonvorm voor jong (15+) en oud. Voor mensen die even rust, extra zorg of aandacht nodig hebben. Zorg op maat in de vorm van een aantal zelfstandige kamers, een gezamenlijke huiskamer, een hoofdbewoner en een werk / gespreksruimte voor de vrijwilligers en medewerkers.

Op dit moment wordt er door jong en oud hard gewerkt om het pand op te knappen en klaar te maken voor gebruik.

Jesse Hage Pitstop