Kerstbomenverkoop groot succes!

De Heren van de Ronde tafel Woerden verkochten in de maand december 2015 kerstbomen voor het goede doel. Stichting de Meerpaal was één  van de goede doelen. En het was een daverend succes!

Kerstbomen verkoop Woerden

kerstboomDe totale opbrengst van de kerstbomenverkoop bedroeg 6.206 euro. Stichting de Meerpaal krijgt 59% van de opbrengst en het 2e goede doel Freedom Through Education krijgt 41% van de opbrengst. Een geweldig resultaat.

En wat doen we met de opbrengst….

Stichting de Meerpaal opent aan de Leidschestraatweg 145 een derde locatie voor de opvang van een aantal mensen die tijdelijk geen thuis hebben. De Leidsche straatweg Het is een unieke plaats aan de Oude Rijn waar we ook een theetuin gaan realiseren. In de zomer biedt de theetuin een pitstop aan voor de pleziervaart die over de Oude Rijn vaart.

Met de opbrengst van de kerstbomen actie kunnen we zorgen voor de inrichting van buitenmeubilair: stoelen, tafels, een bar etc. Hierdoor kunnen de bewoners van de Leidsche Straatweg de theetuin gaan exploiteren. Naast het opvangen van mensen is het geven van perspectief erg belangrijk. Perspectief ontstaat zodra je het gevoel hebt iets nuttigs te doen. Het gevoel dat je weer iets betekent in deze maatschappij. De theetuin brengt perspectief voor de bewoners van de Leidschestraatweg!