CREA middag dinsdag 28 juni

Elke derde dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur. Creativiteit is iets nieuws zien (kansen of oplossingen voor problemen), iets nieuws vinden en iets nieuws doen of maken. Daarmee is creativiteit dus een combinatie van waarnemen, denken of doen.

Een schilder als Karel Appel begon met een groot doek en heel veel verf en smeet als het ware de verf op het doek. Op basis van wat er vervolgens met de verf op het doek gebeurde ging hij verder. ‘Ik rotzooi maar wat aan.’ zei hij, toen hem gevraagd werd naar zijn manier van schilderen. Maar al rotzooiend creëerde hij wel iets nieuws. En wie nu een van zijn werken uit die tijd bezit, is een rijk mens.

In ons Inloophuis ’t Centrum vind je elke derde dinsdag tal van dit soort kunstenaars. Elke derde dinsdag van de maand is het Crea middag in ’t Centrum Inloophuis. Langzaam maar zeker staat deze middag bekend als de CREA MIDDAGEN GINETTE . Het is niet alleen ontzettend gezellig maar er worden ook nog eens heel mooie dingen gemaakt.

Kortom iets om te onthouden en in de agenda te zetten.
Elke derde dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur. De Koffie staat klaar.

Crea middag Ginette

Crea middag Ginette