Geweldig Kerstfeest 2015

Margriet SchotanusIedereen kijkt er eigenlijk het hele jaar reikhalzend naar uit. Het Kerstfeest.  

En wat een geweldig kerstfeest hebben we gevierd. Iedereen heeft het super gedaan! Het kerstverhaal werd verteld door Margriet, het overheerlijke kerstdiner werd voorbereid door Jan & Ada, er werd prachtig gezongen door Jansje, de bediening werd verzorgd door Janet, Corrie & John en een oud Russisch kerstverhaal werd bij de kerstboom verteld door een echte Russische Kozak.

Wat is nu eigenlijk de boodschap van kerstfeest? Dat kunnen we lezen in Lucas 1, waar Zacharias profeteert over de rol van zijn zoon Johannes:

‘Jij zult voor de Redder uitgaan om Zijn volk voor te bereiden op Zijn komst. Jij zult hun vertellen dat zij gered kunnen worden door de vergeving van hun zonden. Want het hart van onze God loopt over van liefde en goedheid. Een hemels licht zal op ons schijnen, zodat de mensen die in het donker en de schaduw van de dood zitten, weer kunnen zien en wij op de weg van de vrede worden gebracht.’ Lucas 1:76-79 Het Boek.

De boodschap van kerstfeest is:John Tamerus Tolstoj Kerstverhaal 2015
God houdt van je, hij vergeeft je zonden en geeft je hoop!

Een geweldige kerst! Een geweldige avond met geweldige mensen. Een bijzonder dankwoord aan al onze gasten, de fantastische koks Jan & Ada, de onvermoeibare Janet in de bediening, de prachtig zingende en gitaar spelende Jansje, Margriet die het Bijbelverhaal heeft voorgelezen en de onbekende Russische Kozak die het oude Kerstverhaal van Tolstoj voordroeg.

Kerstverhaal nog eens nalezen: Kerstverhaal uit Rusland

Ook dank aan slagerij van Kesteren voor hun bijdrage in het vlees & Wendy Ton en Marcel Smeets die vanuit hun wijnhandel de wijn beschikbaar stelde   voor het diner.

Geniet nog na met de mooie foto’s: