Nieuwjaarsreceptie wordt een feest!!

Zoals elk jaar organiseerden we ook voor 2017 weer een Nieuwjaarsreceptie.gelukkig-nieuwjaar-73272822

Al onze bezoekers, gasten, klanten, vrijwilligers en vrienden kregen onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes van Dick, Bas & Carla volop de kans om elkaar  een voorspoedig en gezegend nieuwjaar te wensen.

Tijdens de speech werd dankbaar teruggeblikt op een geweldig jaar waarin wij onze unieke positie in het stadshartje van Woerden hebben kunnen behouden en zelfs zagen groeien. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van al onze medewerkers.

Als afsluiter werd het theater van de vriendschap formeel geopend door theater directeur Joost met diverse spetterende optredens waaronder zangeres Lisa & het kersverse ‘Center Choir’ (’t Centrum Koor) met Reina, Martien, Erik, Rob, Nel & Janet. Zo liep de receptie uit op een waar spektakel en feest in de kelder die formeel geopend is als het ‘Theater van de vriendschap‘. De kelder als kersvers theater van de vriendschap heeft ongeveer 15 zitplaatsen. Het duurde niet lang of 45 mensen hadden zichzelf in de kelder gepropt. Hoe dat mogelijk snapt nu nog niemand maar iedereen had een sta, hang of zitplaats en het werd een feest van jewelste 🙂

Meegenieten?