Prachtige tuin bij Pitstop

Met financiële steun van de Heren van de Ronde tafel en met behulp van 50-50 Green van het Leger des Heils is bij de Pitstop een prachtige tuin aangelegd.

De Meerpaal heeft sinds enige tijd de beschikking over een derde pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. In dit pand hebben stichting de Meerpaal en Leger des Heils Midden Nederland de Pitstop gerealiseerd. In de autosport is een pitstop een plek waar een race auto even stopt tijdens de race. Meestal is dat om brandstof bij te tanken, soms moeten er nieuwe banden op de auto en in een ander geval gaat het om kleine reparaties. De pitstop dus als veilige plek vlak bij de racebaan om even de broodnodige reparaties uit te voeren en bij te tanken.

De locatie aan de Leidsestraatweg is ook een Pitstop. Niet voor auto’s maar voor mensen. We bieden daar de mogelijkheid voor tijdelijke opvang in een woonvorm voor jong (15+) en oud. Voor mensen die even rust, extra zorg of aandacht nodig hebben. Zorg op maat in de vorm van een aantal zelfstandige kamers, een gezamenlijke huiskamer, een hoofdbewoner en een werk / gespreksruimte voor de vrijwilligers en medewerkers.

Even kijken hoe het geworden is?