Vrijdag 24 juni afscheid stagiaires Elize, Abshir & Antje

In ’t Weeshuis Woerden zijn bijna altijd een of meerdere stagiaires aan het werk. Het afgelopen jaar hebben wij wederom meerdere kanjers van stagiaires onder ons gehad. Uiterst gemotiveerde stagaires met een heerlijke hands on mentaliteit en veel originele ideeën. Elize en Antje deden de opleiding SPH op de Evangelische Hogeschool Ede  en Abshir studeerde aan het ID College in Woerden.

Ons team werd een jaar geleden verrijkt door deze drie enthousiaste leerlingen die het werk in met name ’t Centrum Inloophuis nieuwsgierig benaderden en daar dan ook meteen prachtige dingen gingen doen. Al werkende in ons Inloophuis pikkten zij de meest handige werkwijzen op en kwamen allen op hun eigen manier met heel originele ideeën en initiatieven.

Eerder namen we al afscheid van Elize. Vrijdag 24 juni nemen we tijdens de lunch afscheid van Antje en Abshir. Beiden heel verschillen maar beiden kanjers van stagiaires. Als u ze de hand wilt drukken bent u van harte welkom gedurende de lunch. Succes jongelui en ontzettend bedankt!

thank_you