Nieuwe keuken wordt concreet.

Zo in de wandelgangen heeft u het misschien al gehoord: er wordt hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe keuken. Voor veel koks zal dit een verademing worden want het gasfornuis en de oven zijn toch echt wel aan vervanging toe.

Een half jaar geleden kwamen er uit alle gesprekken met de vrijwilligers naar voren dat het tijd werd voor een nieuwe keuken. Naar aanleiding van deze gesprekken is er toen een keukencommissie samengesteld. Een aantal kookvrijwilligers wilden zich hier wel voor inzetten. Inmiddels hebben zij zich al meerdere malen gebogen over hoe de keuken er in de toekomst uit moet komen te zien. Er is gedacht aan opbergruimte, vernuftige opbergsystemen, praktische werkgelegenheid, maar zeker ook die oven en het gasfornuis worden meegenomen. Het idee is dat als we het nu gaan aanpakken, dat het dan ook meteen maar goed moet.

Na heel wat overleg en hier en daar wijzigingen op eerdere plannen hebben we contact opgenomen met de keukenspecialist Hoblo. Bij Hoblo zijn we al jaren trouwe klant voor onderhoud/ service van onze huidige keuken en hebben we in het verleden ook al verschillende apparatuur gekocht.

Afgelopen vrijdag 19 september zijn Reina en Corrie samen naar de showroom gegaan voor een gesprek met de directeur John van de Heuvel. Na een aantal producten te hebben bekeken zijn er afspraken gemaakt en volgende week zal de tekening klaar liggen bij Hoblo. Zo komt het echt dichterbij en hopen we in 2016 ervoor te zorgen dat de koks met nog meer plezier terecht kunnen in het Inloophuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *