Verwendag Zaterdag 5 November

Beste allemaal,

Bezoekers, vrijwilligers en geïnteresseerden van het inloophuis. Op Zaterdag 5 november komt er weer een verwendag. Één keer in de 2 jaar organiseert Wilma Morlag met Dieneke en Gerdina dit geweldige evenement, waarbij je voor het minimale bedrag van 5 euro gekapt, geknipt en verwend wordt. Je kunt kiezen uit: Pedicure, stoelmassage, kapper of een schoonheidsbehandeling. Is er op de dag zelf nog plek, kun je kiezen voor een tweede behandeling. Ook wordt er een hapje en een drankje geserveerd. maar er is Geen lunch. Het begint om half 1 en duurt tot half 4. Opgeven is verplicht aan de bar. Dit kan tot uiterlijk 3 november. We zien uit naar je komst, gun jezelf een heerlijke behandeling en laat je verwennen!

Hieronder kunt u de poster bekijken van de verwendag

poster-verwenmiddag-2016

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *