Beste bezoekers en vrijwilligers,

De verbouwing komt eraan. Vanaf 28 november gaat de keuken verbouwd worden. De eerste 2 dagen zal er vooral veel gesloopt worden, daarom zijn we dinsdag 28 november gesloten. Wel is er een maaltijd in Synergos. Tijdens de 2 weken die de verbouwing gaat duren zullen de maaltijden op verschillende locaties zijn. Op de dinsdag en de woensdag is dat in Synergos, bij wij3.0 en op de donderdagen is dat in het Baken in snel en polanen. Maaltijden beginnen gewoon om 18.00 uur. Het gaat om 29 november tot en met 9 december. Op de vrijdagen zal de maaltijd gewoon hier in het pand zijn. De planning is dat de keuken maandag 12 en dinsdag 13 december geplaatst gaat worden.

Het is dus even anders allemaal, maar dan hebben we aan het eind van de rit weer een heel vernieuwd pand.