Update verbouwing keuken en kantoor

Vorige week zijn er al een heleboel mensen druk bezig geweest met de keuken en het kantoor.
Eigenlijk moest gewoon alles eruit omdat de werklui dan vanaf maandag 28 november konden beginnen met slopen. Ons kantoor is tijdelijk verplaats naar de kelder en de keukenspullen liggen zo’n beetje allemaal in de schuur. En hele drukte maar vele handen maken licht werk! Bedankt voor alle hulp vrijwilligers.

Sinds maandag zijn de werklieden er en het is een stoffige boel tot nu toe. Maar zoals op de foto te zien is wordt er al een hoop werk verzet! Tot een volgende update.

Bij de foto’s is ook te zien dat er voor het laatst gekookt is door Sandra en Iet, de kookvrijwilligers op vrijdag. Daarna ziet u op de foto hoe de keuken eruit ziet zonder alle potten en pannen. De laatste foto’s zijn op 30 november genomen en laten zien wat de werklui al hebben gedaan.