Weekmenu ’t Centrum 27, 28 Februari, 1 & 2 Maart 2018.

Dinsdag 27 februari 2018.
Coördinator  dag: Maaike
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Ginette
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Maaike en Robert
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Kars en Dennis                                                                – Voorgerecht: Soep
– Hoofdgerecht: Boeuf stroganoff met rijst
– Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na                                                                                                                                                                      Woensdag 28 februari 2018.
Coördinator  dag: Maaike
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Anne
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Maaike
Diner: 18.00 uur tot  19.00 uur
Diner koks: Cor en Hannah                                                                                                                                    –  Hoofdgerecht: Nasi met sateh en kroepoek                                                                                                    –  Dessert: Griekse yoghurt met honing en muesli
–   Koffie en thee na

Donderdag 1 maart 2018.
Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Liesbeth
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël én Wim en Clari
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Wilma en Gerdina                                                                                                                                –  Hoofdgerecht: Spruitjes-stamppot met gerookte kip
–  Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Vrijdag 2 maart 2018.
Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks:  Iptisaam
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks:  Dick, Bas en Carla                                                                                                                                – Voorgerecht: Tomatensoep met mascarpone                                                                                                    – Hoofdgerecht: Rodekoolstamppot met cranberry compote                                                                                                         en braadworst
– Dessert: Schwartzwälder kirsche toetje gobel
– Koffie en thee na