Weekmenu ’t Centrum 22, 23, 24 & 25 Augustus 2017.

Dinsdag 22 augustus 2017.
Coördinator dag: Maaike
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Salwa                                                                               Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Maaike en Wilma
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Kars  & Dennis                                                                         – Voorgerecht:  Courgettesoep met stokbrood                                       –  Hoofdgerecht:  Coq au vin (kip met groente en                                                                aardappelpuree)                                                         – Dessert:   Lekker verrassingstoetje                                                       – Koffie en thee na                                                                                                                                                                                                         Woensdag 23  augustus 2017.
Coördinator dag: Maaike
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks:  Anne
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: MAAIKE
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Cor & Henk                                                                                                                                            – Hoofdgerecht: Nasi met pindasaus en  kroepoek
– Dessert: IJS
– Koffie en thee na

Donderdag 24 augustus  2017.
Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Salwa  en Jannie                                                                                                                                 – Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël én Wim en Clari
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Thom & Rita                                                                                                                                         – Hoofdgerecht: Goulash                                                                                                                                      – Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Vrijdag 25 augustus 2017.
Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Iptisaam
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël                                                                                                                                 Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Marc & Sandra                                                                                                                                     – Hoofdgerecht: Verrassingsmenu                                                                                                                          – Dessert: Verrassingstoetje                                                                                                                                    – Koffie en thee na