Weekmenu ’t Centrum 23, 24, 25 & 26 Mei 2017.

Dinsdag 23 mei 2017.
Coördinator dag: Maaike 
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Jet
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Maaike en Robert
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Kars & Dennis
– Hoofdgerecht: Grouster ovenschotel met zoete aardappels                                            kastanjechampignons, pancetta, gehakt en                                            perziken                                                                         – Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Woensdag 24 mei 2017.
Coördinator dag:
 Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks:  Anne
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Aart en Anneke
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Dick  & Carla                                                                                                                                         – Soep: Tomaten basilicumsoep                                                                                                                             – Hoofdgerecht: Tagliatelle met kip en tuinboontjes                                                                                            – Dessert: Yoghurtmousse met roodfruit
– Koffie en thee na

Donderdag 25 mei 2017.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Vrijdag 26 mei 2017.                                                                                                                                          Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Jesper & Naya
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël                                                                                                                                 Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur                                                                                                                               Diner koks: Marc & Sandra                                                                                                                                    – – Hoofdgerecht: Verrassingsmenu                                                                                                                         – Dessert: Verrassingstoetje                                                                                                                                     – Koffie en thee na