Weekmenu ’t Centrum 24, 25, 26 & 27 April 2018.

Dinsdag 24 april 2018
Coördinator dag: Maaike
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Maaike
– Diverse soorten brood en beleg                                                      –  Koffie en thee na

Coördinator avond: Maaike en Robert
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Kars                                                                                  – Voorgerecht: Tomaat met mozzarella en basilicum                      – Hoofdgerecht: Gestoofde prei met tomaat en olijven                                               met rijst en witlofsalade                                       – Dessert: IJs                                                                                       – Koffie en thee na

 

Woensdag 25 april 2018
Coördinator dag: Maaike
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Maaike
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Aart en Anneke                                                                                                                     Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Cor en Henk                                                                                                                                           –  Hoofdgerecht: Pilav(kip)                                                                                                                                       –  Dessert: IJs met slagroom
–   Koffie en thee na

 Donderdag 26 april 2018
Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Liesbeth
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël én Wim en Clari
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Henny Rouw en assitente                                                                                                                    –  Hoofdgerecht: Verrassingsmenu                                                                                                                        –   Dessert: Verrassingstoetje                                                                                                                                  –  Koffie en thee na                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Vrijdag 27 april 2018.
KONINGSDAG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             VANAF 10.00 U KOFFIE/THEE MET ORANJE TOMPOUCEN               € 2,00                                                     VANAF  12.00 U PANNENKOEKEN NATUREL                                      € 2,00                                                                                 PANNENKOEKEN  KAAS/SPEK                                   € 2,50