Weekmenu ’t Centrum 31 Juli, 1, 2 & 3 Augustus 2018.

Dinsdag 31 juli 2018
Coördinator dag: Maaike (vakantie)
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Selwa
– Diverse soorten brood en beleg                                                      –  Koffie en thee na

Coördinator avond: Marloes en Robert
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Thom                                                                                 – Hoofdgerecht: Goulash                                                                   – Dessert: Verrassingstoetje                                                             – Koffie en thee na

Woensdag 1 augustus 2018
Coördinator dag: Maaike (vakantie)
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Anne
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Aart en Anneke                                                                                                                Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Hein en Anneke                                                                                                                                   – Hoofdgerecht: Kipbalgehakt met zomersalade en geb. aardappeltjes                                                           –  Dessert: IJs                                                                                                                                                           –   Koffie en thee na

Donderdag 2 augustus 2018
Coördinator dag: Gabriël                                                                                                                    Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Selwa
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Coördinator avond: Gabriël én Wim en Clari                                                                                                              Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Wilma en Gerdina                                                                                                                                 –  Hoofdgerecht: Pasta met prei/courgette en champignons                                                                             –  Dessert: Yoghurt met vruchtjes                                                                                                                           – Koffie en thee na                                                                                                                                                                                         

Vrijdag 3 augustus 2018
Coördinator dag: Gabriël                                                                                                                                       Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Iptisaam en Naya
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na                                                                                                                                                                                              

Coördinator avond: Gabriël                                                                                                               Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Dick, Bas en Carla                                                                                                                                – Voorgerecht: Pastasalade                                                                                                                                    – Hoofdgerecht: Gehaktbal met snijbonen en aardappels                                                                                                               met rabarber en komkommer                                                                                                    – Dessert: Aardbeiensorbet                                                                                                                                    –  Koffie en thee na                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Zomerrooster van 6 augustus tot en met 26 augustus.                                                                                                                                                                                                                                                                   Dinsdag              :     13.00 uur         tot         16.00  uur                                                                                       Woensdag          :     09.30 uur         tot         12.00  uur                                                                                     Donderdag        :     13.00 uur         tot         16.00  uur                                                                                      Vrijdag                :     13.00 uur         tot         16.00  uur                                                                                                                                                                                                                                                                        P.S. VRIJDAG 10.00 UUR TOT 11.00 UUR ZINGEN