Weekmenu ’t Centrum 26, 27, 28 Februari & 1 Maart 2019.

Dinsdag 26 februari 2019                                                                                                                                       Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Salwa/Jane
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na                                                                                                                                                        
Maaltijdleiding: Maaike                                                  Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur                                                           Diner koks: Kars                                                                                   – Voorgerecht: Bloemkoolsoep                                                           – Hoofdgerecht: Nasi                                                                           – Dessert: Verrassingstoetje                                                               – Koffie en thee na                                                                             Avond:  Robert/Louise                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Woensdag 27 februari 2019                                                             Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Anne/Hanan
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na                                                                                                                                                                                               Maaltijdleiding:  Aart en Anneke                                                       Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur                                                          Diner koks: Dineke & Barry                                                                                                                                   – Voorgerecht: Soep van de dag                                                                                                                           – Hoofdgerecht: Spruitjes met spekjes en                                                                                                                                          aardappelen met gehaktbal                                                                                                       – Dessert: Verrassingstoetje                                                                                                                                     – Koffie en thee na                                                                                                                                               Avond:  Aart, Anneke en Wijnie                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Donderdag 28 februari 2019                                                                                                           Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Salwa/Floortje
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Maaltijdleiding: Janet                                                                                                                               Diner:   18.00 uur tot 19.00 uur                                                                                                                            Diner koks: Lia & Peter                                                                                                                                           –  Hoofdgerecht: Stamppot andijvie en speklap                                                                                                   –  Dessert: Verrassingstoetje                                                                                                                                   – Koffie en thee na                                                                                                                                                  Avond:  Wim en Clari

Vrijdag 1 maart 2019
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Iptesaam en Hanan
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Maaltijdleiding:  Belia                                                                                                                           Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur                                                                                                                                Diner koks: Dick & Bas                                                                                                                                            – Voorgerecht: Gebonden kerriesoep                                                                                                                     – Hoofdgerecht: Rundvlees stoofpot met aardappelkroketjes                                                                                                         en appelcompote                                                                                                                        – Dessert: Warme rijst met kaneel appeltjes                                                                                                        – Koffie en thee na                                                                                                                                                 Avond:  Belia en Ruben