Weekmenu ’t Centrum 12, 13, 14 & 15 December 2017.

Dinsdag 12 december 2017.
Coördinator dag: Maaike
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Maaike
–  Diverse soorten brood en beleg
–  Koffie en thee na

Coördinator avond: Dineke en Wilma
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Gerard Groenendijk                                                        – Hoofdgerecht: Hachee met stoofperen en aardappels                 – Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na                                                                                                                                                                                       Woensdag 13 december 2017.
Coördinator  dag: Maaike                                                                  Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Anne                                                                                 – Diverse soorten brood en beleg                                                     – Koffie en thee na

Coördinator avond: Maaike                                                                                                                   Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur                                                                                                                              Diner koks: Oeds en Thom                                                                                                                                     –  Hoofdgerecht: Zuurkoolovenschotel                                                                                                                –  Dessert: Verrassingstoetje                                                                                                                                   – Koffie en thee na

Donderdag 14 december 2017.                                                                                                                           Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Salwa                                                                                                                                                    – Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël én Wim en Clari                                                                                                       Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Lia en Thom                                                                                                                                         – Hoofdgerecht: Verrassingsmenu
– Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Vrijdag 15 december 2017.
Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Iptisaam
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks:  Gerard Hueting en Willy-Janne                                                                                                          – Hoofdgerecht:  Bami
– Dessert: Slagroomyoghurt
– Koffie en thee na