Weekmenu ’t Centrum 27, 28, 29 & 30 Juni 2017.

Dinsdag 27 juni 2017.
Coördinator dag: Maaike
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Jet
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Maaike en Wilma
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Kars & André                                                                           – Voorgerecht: Meloen en ham                                                                 – Hoofdgerecht: Lasagne en salade
– Dessert: Vla met aardbeien
– Koffie en thee na

Woensdag 28 juni 2017.
Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks:  Anne
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Hein & Anneke                                                                                                                                      – Hoofdgerecht: Pasta met verse tomaten en                                                                                                                                  groetensaus met rundersaucijsje
– Dessert: IJs
– Koffie en thee na

Donderdag 29 juni  2017.
Coördinator dag: Maaike
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Maaike
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Maaike en Lucy
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Lia & Marijke                                                                                                                                       – Hoofdgerecht: Mexiaanse schotel                                                                                                                      –  Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Vrijdag 30 juni 2017.
Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Iptisaam
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël                                                                                                                                 Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Marc & Sandra                                                                                                                                    –Hoofdgerecht: Verrassingsmenu                                                                                                                          – Dessert: Verrassingstoetje                                                                                                                                     – Koffie en thee na