Weekmenu ’t Centrum 17, 18, 19 & 20 Oktober 2017.

Dinsdag 17 oktober 2017.
Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Salwa
–  Diverse soorten brood en beleg
–  Koffie en thee na

Coördinator avond: Wilma
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Belia en Ria Smaling
– Hoofdgerecht: Bietjes, aardappelen met vlees en salade
– Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Woensdag 18 oktober  2017.
Coördinator dag: Corrie
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks:  Anne
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Jo & Oeds                                                                                                                                             – Hoofdgerecht: Macaroni-/salami-ovenschotel
– Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Donderdag 19 oktober 2017.                                                                                                                           Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Liesbeth                                                                                                                                              – Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël                                                                                                                           Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Jan, Mieke en Gretha                                                                                                                            – Hoofdgerecht: Hutspot met slavink
– Dessert: Bitterkoekjesvla
– Koffie en thee na

Vrijdag 20 oktober 2017.
Coördinator dag: Gabriël
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Naya
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Coördinator avond: Gabriël
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks:  Peter en Belia                                                                                                                                       Luxe Hollandse pot:                                                                                                                                                – Voorgerecht: Uiensoep
– Hoofdgerecht: Rauwe andijviestamppot met speklapje
– Dessert: Bramenyoghurt
– Koffie en thee na