Tiny TIM house als extra opvangplaats

Ooit gehoord van een Tiny TIM House? Tot voor kort wisten wij ook niet wat dit was.
Nu hebben we er een beschikbaar gekregen als pilot voor extra opvang capaciteit.

Het Tiny TIM huisje maakt optimaal gebruik van alle mooie eigenschappen van hout en kiest voor zeer duurzame oplossingen voor de waterzuiveringsopgave, de drinkwateropgave, de warm tapwateropgave voor douchen, de toiletspoeling, de ruimteverwarming en de opwekking van elektriciteit. Tiny TIM is uniek, 100% duurzaam en geheel zelf voorzienend op het gebied van water en energie.

De Tin TIM huisjes zijn ontwikkeld voor recreatie, studentenwoning en tijdelijke bewoning. Wij gaan hem uit proberen als vorm voor mensen die even een time out nodig hebben of gewoon even een dak boven hun hoofd.

In de komende weken wordt het Tiny TIM huisje geplaatst op het terrein van de Pitstop aan de Leidschestraatweg met prachtig uitzicht op de Oude Rijn.

Meer informatie en achtergrond over de Tiny TIM huisjes? Tiny TIM house

Sustainable Student Homes Project