KIDBwinkel bestaat 5 Jaar!

Op 20 April precies 5 jaar geleden was de opening van de Kerk in de buurtwinkel. In de afgelopen jaren hebben we modeshow’s georganiseerd en kledingruilparty’s. NU vanwege ons 5-jarig bestaan houden we een ontwerpwedstrijd.

Deze tas hangt in de winkel. Degene met het origineelste en meest praktisch haalbaare ontwerp kiezen we uit en zal de eer krijgen als tas van de KIDB. We drukken een aantal stuks en je wint een bon van cafe Breuren. Het gaat om 1 kant van de tas. De andere kant komt ons logo te staan. Klanten, vrijwilligers en bezoekers zijn allemaal welkom om mee te doen. Het ontwerp graag eind April inleveren. Dit mag digitaal via kidbwinkel@gmail.com of als je het met de hand gemaakt hebt, gewoon in de winkel.

voor info: kidbwinkel@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Het KIDBteam