Inloophuis ’t Centrum is op zoek naar vrijwilligers

We kunnen verschillende mensen gebruiken. We zijn op zoek naar mensen die mee willen helpen bij het voorbereiden van de lunch op woensdag, mensen die voor een paar uurtjes de bar willen bemannen tussen half 2 en 4 uur ’s middags op dinsdag of woensdag en mensen die de verantwoordelijkheid voor het sluiten van de avond samen voor hun rekening willen nemen op woensdag avond om de week.

Heeft u interesse? bel naar het inloophuis of mail naar maaike.van.oosterom@legerdesheils.nl

Ook zijn we nog op zoek naar een nieuwe vrijwilliger die de theateravonden wil leiden. Onze oude directeur gaat per 2018 afscheid van ons nemen. Elke derde vrijdagavond van de maand organiseren we theateravonden in de kelder van het inloophuis. tussen 20.00 en 21.00. Iedereen mag meedoen. Inschrijven is gewenst. maar als je spontaan iets wilt doen is dat ook mogelijk. ZO kan je een lied zingen, een gedicht voordragen of een zelfgeschreven iets ten toon spreiden. Heb je hart voor toneel, geloof je in de creativiteit van de mens en dat het goed is die te ontplooien, neem dan contact op met een van de coördinatoren, Gabriel of Maaike

Voor meer informatie; lees de pagina; theater van de vriendschap

 

logo.vriendenlegioen.theater van de vriendschap