Nieuw jaars borrel 2018

Het was weer gezellig afgelopen vrijdag in het inloophuis. Van 20.00-22.00 uur werd het inloophuis druk bezocht door vrijwilligers, bezoekers, bestuurders en andere geïnteresseerden van het inloophuis. Helaas hadden we concurrentie van verschillende andere nieuwjaar borrels door de stad. Zo was er 1 vrijwilliger die 4 nieuwjaarsborrels op 1 avond mocht bezoeken. Bouke, onze manager van het leger des Heils had de zaal nog even opgevrolijkt met een hele mooie bos bloemen en John had een mooie speech. Corrie was de hele avond bij de nieuwe koffie branderr te vinden om tekst en uitleg te geven over het nieuwe project. Super bedankt voor jullie hulp en inzet en bedankt voor je komst. En natuurlijk voor alle mensen die er niet waren een heeeel fijn, gezond en gezegend nieuw jaar gewenst vanuit het inloophuis team!