Rabofietstocht 2018

Hier een berichtje over de Rabofietstocht. Ik krijg helaas geen foto’s toegevoegd, komt nog

Afgelopen zaterdag vertrokken mensen in verschillende groepen vanuit het Inloophuis en de Rabobank om mee te doen aan de Rabofietstocht voor Inloophuis ’t centrum.

Vanuit het inloophuis werd een rondje Bodegraven gereden. Wat uiteindelijk 35 kilometer bleek te zijn. een andere groep reed 2 keer 30 kilometer. Vanuit de Rabobank reden ze naar Kockengen en vandaar uit naar Mijdrecht, via Wilnis en Vinkeveen. En toen vanuit Kockengen via Haarzuilens weer terug naar Woerden. ook reed er nog een groepje op zichzelf.

Natuurlijk gaat het niet om het aantal kilometers dat je aflegt, maar meer om de gezelligheid onderling. Zo helpen we elkaar, leren we elkaar kennen. Duwen we elkaar bij tegenwind, raken we elkaar soms even kwijt en raken we zo af en toe tot tranen toe geroerd als we zien hoe mensen voor elkaar zorgen. Met elkaar, voor elkaar zeggen we da in het inloophuis.

Er worden ijsjes en koffie met appelgebak aan elkaar getrakteerd, stroopwafels bij de koffie uitgedeeld en ook zijn er de praatjes die je hebt met bekenden die je tegenkomt. Zij rijden voor andere stichtingen. Maar ook mooi is het om te zien dat er mensen, zonder dat je het wist voor ons inloophuis de fietstocht rijden. Het voelt dankbaar en gezegend met de leuke, lieve mensen om je heen, het prachtige fietsweer en de mooie polder uitzichten.

Bedankt allemaal! voor jullie inzet en betrokkenheid. Met elkaar, voor elkaar!