Weeshuiskrant

Er gebeurt zoveel in het oude Weeshuis, in het centrum van Woerden dat het hoog tijd werd om alles weer eens op een rijtje te zetten.

Zo is er een inloophuis en een opvang voor mensen die tijdelijk even geen thuis hebben. Ook herbergt het pand een Theater van de vriendschap, een gebedswinkel en sinds kort zelfs een koffiebranderij als leer-werkbedrijf. Het Weeshuis is een bijzondere plek voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, maar ook voor wie even wil genieten van een kopje koffie, een praatje of een momentje rust te midden van het stadsgewoel.

Alle initiatieven in het Weeshuis worden gedragen door de tomeloze inzet van tientallen vrijwilligers. Om al deze activiteiten en ontwikkelingen weer eens kort en bondig te kunnen volgen is de nieuwe weeshuis krant uitgebracht.

Druk op de volgende link en bekijk de krant: Weeshuis Woerden Krant 2018