Badkamer gerenoveerd met gift Graskaasmarkt

Graskaasmarkt.Woerden Corrie Tamerus Marijke Kleinveld

De Graskaasdag in Woerden is al jarenlang traditie in kaasstad Woerden. Op deze feestelijke dag worden de eerste graskazen van het jaar én een reuzenkaas van zo’n 125 kilo geveild voor goede doelen. Een hele belevenis! En de hele stad viert mee.

Op 2 juni 2018 werden wij verrast met een gift van
€ 5233,00 van de Graskaasdag. Met dit bedrag konden we een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Een nieuwe badkamer voor de mensen in onze opvanglocatie in de Havenstraat.
Op de zolderverdieping zijn 2 slaapkamers die bijna altijd bezet zijn voor tijdelijke opvang. De gezamenlijke badkamer was echt aan een opknapbeurt toe.
Met deze mooie gift kon het gerealiseerd worden. Het oude toilet is vervangen door een prachtig hangend toilet, alles is opnieuw betegeld en er is een prachtige nieuwe douche met op maat gemaakte douchedeur geplaatst.
 We zijn heel erg trots dat het zo mooi is geworden. De Graskaasdag wordt georganiseerd door Stichting Agrarisch Centrum Woerden. We willen allen die betrokken geweest zijn bij deze dag en bij de gift aan ons hartelijk bedanken!!!