Weekmenu 26, 27, 28 & 29 Maart 2019.

Dinsdag 26 maart 2019 

Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Salwa/Jane
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Maaltijdleiding: Maaike
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Kars & Henny
– Voorgerecht: Bloemkoolsoep
– Hoofdgerecht: Stamppot rode biet, veldsla, hazelnoten en geitenkaas
– Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Avond:  Robert

Woensdag 27 maart 2019
Lunch
: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Anne/Sanne
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Maaltijdleiding:  Aart en Anneke
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Dineke & Barry                                                                                                                                      –  Voorgerecht: Soep van de dag
– Hoofdgerecht: Tartiflette met kabeljauw, zalm of kip en groente/salade
– Dessert: Verse fruitsalade met ……….
– Koffie en thee na

Avond:  Aart en Anneke

Donderdag 28 maart 2019
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Salwa/Floortje
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Maaltijdleiding: Janet
Diner:   18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Thom & Rita
– Hoofdgerecht: Nasi                                                                                                                                                – Dessert: Verrassingstoetje                                                                                                                                   – Koffie en thee na

Avond:  Wim & Clari

Vrijdag 29 maart 2019

Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Iptesaam/Floortje
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Maaltijdleiding:  Belia
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Marc & Sandra
– Hoofdgerecht: Verrassingsmenu                                                                                                                          – Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Avond:  Belia en Ruben