WEEKMENU 21, 22, 23 & 24 JANUARI 2020


Dinsdag 21 januari 2020
Lunch
: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Hanan/Salwa
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Maaltijdleiding: Johanna
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Jan & Mieke
– Voorgerecht: –
– Hoofdgerecht: Zuurkoolschotel
– Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Avond: Hans

Woensdag 22 januari 2020
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Anne
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Maaltijdleiding: Ineke
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Wilma & Gerdina
– Voorgerecht: —
– Hoofdgerecht: Spinazie pasta
– Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Avond: Hans

Donderdag, 23 januari 2020

Donderdag: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Salwa / Jaqueline
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Maaltijdleiding: Janet
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Thom & Rita
– Voorgerecht: —
– Hoofdgerecht: Kip kerry & rijst
– Dessert: Verrassingstoetje
– Koffie en thee na

Avond: Lucy & Henk

Vrijdag 24 januari 2020
Lunch: 12.30 uur tot 13.30 uur
Lunch koks: Hanan/Iptesaam
– Diverse soorten brood en beleg
– Koffie en thee na

Maaltijdleiding: Belia
Diner: 18.00 uur tot 19.00 uur
Diner koks: Peter & Belia
– Voorgerecht: Bruine bonensoep
– Hoofdgerecht: Aardappelen met salade en gehakt.
– Dessert: Vla
– Koffie en thee na

Avond: Belia en Ruben