7 mei Netwerk DAK op werkbezoek

Netwerk DAK organiseert bij ons in het Weeshuis Woerden een inspirerende regio bijeenkomst op dinsdag 7 mei a.s. van 09.30 uur tot circa 13.30 uur.

Netwerk DAK is een organisatie waar meer dan 100 Inloophuizen lid va zijn. Tijdens dit werkbezoek willen bestuursleden, coördinatoren en vrijwilligers van andere inloophuizen graag kennis met onze bezoekers en vrijwilligers van het Weeshuis. In ’t Centrum geven we ze een korte presentatie en daarna mag iedereen een rondje lopen door om de KIDB winkel, het Inloophuis en de koffiebranderij te verkennen.

Al onze bezoekers en vrijwilligers zijn ook van harte uitgenodigd. We hopen dat iedereen door de uitwisseling nieuwe ideeën opdoet Voor onze bezoekers en vrijwilligers is de lunch en de koffie die ochtend gratis.