Koninklijke onderscheiding voor Dick Staal

We zijn trots op onze super vrijwilliger Dick Staal. Hij kreeg vandaag uit handen van de burgemeester van Woerden een Koninklijke onderscheiding met de volgende onderbouwing.

Onze vrijwilliger Dick Staal krijgt een koninklijke onderscheiding

Dick is vrijwilliger in het ziekenhuis en begeleid middelbare scholieren die maatschappelijke stage lopen. Vanaf 2002 is hij actief bij Stichting Landschapsbeheer. Hij is lid van de snoeiploeg van de fruitbomen geworden. Van oktober tot en met april is hij druk aan het snoeien en daarna verwerkt hij het fruit. Vanaf 2007 is hij kookvrijwilliger in Inloophuis ’t Centrum waar hij eens in de maand kookt. Hij gebruikt hiervoor veel uit eigen tuin. Hij maakt kerstjam dat elk jaar wordt verkocht ten behoeve van Inloophuis ’t Centrum. Hij is enorm betrokken en steekt graag zijn handen uit de mouwen.