Maak kennis met Stanley

Het team van coördinatoren Inloophuis ’t Centrum is versterkt met Stanley. We zijn hartstikke blij met hem en stellen hem graag even voor:

Stanley Renfurm is 49 jaar. Hij heeft een lieve vrouw, samen hebben ze vijf kinderen en wonen in Vleuten. Per 1 juli is Stanley werkzaam bij het Leger Des Heils midden Nederland onder andere als Nachtwaker en nu dus ook als coordinator bij ons Inloophuis. Stanley heeft er ontzettend veel zin in. In een kort interview zei hij; “ Ieder mens heeft kwaliteiten en als deze ook nog worden ingezet om een ander te helpen, dan kan ik alleen maar God dankbaar zijn, dat ik daarbij mag helpen in een coördinerende rol“.

De afgelopen 10 jaar heeft Stanley gewerkt als interieur verzorger in een eigen bedrijf, als boekhouder/administratief medewerker en elektromonteur. Hij hoopt, zoals zovelen bij het Leger Des Heils, op een mooie langdurige loopbaan met veel plezier in ons Inloophuis.

Voorlopig is de aanwezigheid van de coördinatoren als volgt geregeld:
– Dinsdag: Maaike van Oosterom
– Woensdag: Maaike van Oosterom
– Donderdag: Esther van Elteren
– Vrijdag: Stanley Renfurm