Nieuwe terrasstoelen en tafels

Totaal onverwachts kregen we een gift die speciaal bedoeld was voor nieuwe terrasmeubelen. En ondanks dat het misschien nog niet altijd zichtbaar was werd vervanging hoog tijd. De tafelbladen werden na 15 jaar buiten staan slecht en de stoelen moesten we in het weekend steeds vaker repareren om de volgende week weer door te komen.

De keuze is gevallen op terrasstoel Maastricht. Een oer en oer sterke stoel die tegen weer en wind kan en ook nog eens lekker zit. De zithoogte is 47 cm, zitdiepte 51 cm, hoogte armleuning 66cm , totale breedte 57cm en de totale hoogte 89 cm.

Als alles gaat volgens planning dan worden die nieuwe stoelen en nieuwe tafelbladen al over een paar weken geleverd. De poten van de oude tafels gaan we hergebruiken.

Hier vast een voerproefje over hoe de nieuwe stoelen eruit gaan zien. De tafelbladen blijven nog even een verrassing….

Bedankt gulle gever!!!!