Arina & Erna al ruim 10 jaar trouwe bezoekers van ‘t Centrum

Arina (74 jaar) en Erna (78 jaar) komen al jaren over de vloer bij ’t Centrum. Ze zijn beide alleenstaand en zoeken graag de gezelligheid op van het Inloophuis. “Het eten is hier echt fantastisch!”

“Ik kom hier al 12 jaar drie avonden in de week eten,” vertelt Erna. “Ik ben alleenstaand en heb vaak geen zin om voor mezelf te koken. Alleen eten vind ik niks. Lunchen en koffie drinken doe ik hier ook regelmatig. Het is ontzettend gezellig met z’n allen en het eten is hier echt fantastisch.”

Arina komt al 10 jaar bij ’t Centrum. Arina: “Ik kom alleen eten op dinsdagavond en ik kom regelmatig koffie drinken. Voor mezelf koken vind ik nu nog geen probleem, maar misschien is dat over een paar jaar anders en kom ik hier ook vaker eten. Er worden allerlei leuke dingen georganiseerd bij het Inloophuis. Een BBQ bijvoorbeeld en speciale maaltijden tijdens Kerst en Pasen.”

“Zelfs als er geen maaltijden zijn in de zomerperiode, organiseren de vrijwilligers van het Inloophuis leuke uitjes,” reageert Erna. “Zo zijn we onlangs met een groepje mensen gaan wokken in een restaurant in Rhenen. We hebben de foto’s op Facebook gezet en we hebben het heel erg naar ons zin gehad!”