Nieuwjaarsreceptie maandag 6 januari van 19.00 tot 21.00 uur

De nieuwjaarsreceptie in het Weeshuis Woerden is traditiegetrouw in de eerste week van januari. U bent van harte welkom op maandag 6 januari van 19.00 tot 21.00 uur

We nodigen al onze bezoekers van het Inloophuis, de OVErHOOP koffiekerk, onze klanten van de Kerk in de Buurtwinkel, de klanten van de koffiebranderij, vrijwilligers, deelnemers, bestuursleden, al onze trouwe sponsors en vrienden uit om met ons te proosten op het nieuwe jaar.

De nieuwjaarsreceptie is natuurlijk vooral een moment om elkaar te ontmoeten. Om de beste wensen naar elkaar uit te spreken, maar ook om ideeën en plannen en verwachtingen voor het nieuwe jaar met elkaar te delen.

Wij wensen u hele prettige feestdagen en een gezond, gelukkig en gezegend 2020. Tot maandag 6 januari 2020