Coronavirus treft ook onze kledinginzameling

Het coronavirus treft de samenleving op meerdere plaatsen en manieren. Dat geldt ook voor de textielinzameling van onze KIDB winkel en het Leger des Heils. 

Wij sorteren de binnengekomen kleding waarbij een deel in onze winkel komt en een ander deel naar het Leger des Heils gaat. De afzetmarkt, in binnen en buitenland, voor gesorteerd herbruikbaar textiel is, als gevolg van wereldwijde lockdowns en andere maatregelen omtrent COVID-19, nu echter nagenoeg dicht. Daarom kunnen we op dit moment bijna geen 2e hands kleding meer innemen

Niet alleen heeft de situatie impact op onze klanten van goedkope kleding die zijn aangewezen op deze winkels, maar ook voor degenen die in deze winkels actief zijn als vrijwilligers. We doen er van alles aan om zo snel mogelijk onze winkel weer te open als dat veilig en verantwoord kan voor onze klanten en vrijwilligers.