Opening nieuwe koffietentje OVERHOOP weer en stap dichterbij

Het is een bijzondere tijd met veel onzekerheden maar toch zijn we ook in de afgelopen maanden doorgegaan met de voorbereidingen voor de opening van ons gloednieuwe koffietentje OVErHOOP.

U weet het vast nog wel. Een prachtige goede doelendag van het Minkema college in samenwerking met het Kansfonds en Frederique en Robert-Jan van Zijtveldfonds waardoor we onze koffiebranderij OVErHOOP uit konden breiden met een extra multi inzetbare horeca – coffee bike en een gloednieuwe koffietent in het gezellige stadshartje van Woerden.

Het wordt een inspirerende plek waar je huiswerk kunt maken, kunt werken of relaxen met je vriendin of vrienden? Zodra alles weer een beetje normaal is dan kan dat in ons koffietentje OVErHOOP aan de Havenstraat 19 in Woerden. Gratis WIFI, gratis flexplekken en je betaalt alleen voor je cappuccino, espresso, streeksapje, thee, chocomel of lekkere snack. Onze 50/50 workcenter barista’s laten u binnenkort graag hun kunsten zien.

Vandaag werd de koffiemachine geplaatst door Wilfred Pijnacker van WP koffie en thee. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen en natuurlijk wanneer we open gaan….

WP koffie en thee - Koffietentje OVErHOOP