Ervaringen van de eerste week terras Inloophuis weer open

Het was reuze gezellig en het leek wel een reünie. Heerlijk zo weer met elkaar en voor elkaar. 

Net zoals in heel Nederland zien we dat de meerderheid van onze bezoekers, vrijwilligers en gasten de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus netjes opvolgt.

Inmiddels groet bijna iedereen elkaar zonder een hand te geven. Het afstand houden lijkt meer moeite te kosten maar de meeste mensen doen hun best om zich hier aan te houden. Een enkeling heeft helemaal niets met de maatregelen en houdt zich er ook veel minder aan. 

Volgende week zijn jullie weer welkom. De menukaart wordt wat uitgebreid. Dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur is het terras open en bij slecht weer kunnen er maximaal 6 bezoekers naar binnen.

De gezondheid en veiligheid van al onze gasten, bezoekers en vrijwilligers staat bij ons centraal. Qua maatregelen hebben we er alles aan gedaan om ons aan de regels te houden en we blijven op iedereen een dringen beroep doen om ons daarbij te helpen. Of je nu gelooft in de maatregelen of niet we hopen dat iedereen helpt om het veilig en gezond te houden voor iedereen.