Anderhalve meter?? Hoe gaat dat in juli bij ons?

We krijgen veel vragen over hoe het allemaal verder gaat in de komende maanden in onze anderhalve meter samenleving. We hebben veel geëxperimenteerd en doen dat eigenlijk nog steeds. Voor wat betreft de kerk in de buurtwinkel, de koffiebranderij en de opvang hebben we aardig onze balans gevonden. In het Inloophuis bekijken we de ontwikkelingen nog per maand.

In de maand juli zijn we met het Inloophuis van dinsdag tot en met zaterdag open van 12.00 tot 16.00 uur. We werken met een doorlopende menukaart en een specialiteit van de dag. Op het plein is alles zo aangepast dat het makkelijk is om de anderhalve meter regel na te leven. Binnen is maar beperkt ruimte. In de infographic kunt u zien hoe we het voor de maand juli met elkaar geregeld hebben. Als u vragen heeft kan dat bij één van de coördinatoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *