Verbouwing afgerond. Inloophuis en KIDB winkel volgende week weer open

Schoonmaken, schoonmaken, schoonmaken….. Na het slopen van de oude vloer, het harde werken van de ijzervlechters, het storen van een nieuwe betonvloer en het nog een keer storten van een afdeklaag was ons inloophuis vies…. heel vies. Al dagenlang zien we Belia met regelmatige hulp van anderen zwoegen, zweten en ploeteren om alles weer schoon te krijgen zodat we volgende week dinsdag zowel het inloophuis als de KIDB winkel weer open kunnen doen voor onze klanten en bezoekers…. Het kan niet anders dat ze ’s avonds uitgeput op de bank ligt.

Respect!!!!!We zijn er bijna weer klaar voor. Volgende week dinsdag is het Inloophuis weer open van 12.00 tot 14.00 uur met een originele menukaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *