Jongste barista scoort hoge punten in kwaliteit

Gijs van Drie is onze jongste barista maar scoort extreem hoge punten als het gaat om de kwaliteit van zijn koffie’s. Vandaag maakt hij de perfecte latte macchiato die wel bekend staat als de meest visueel aantrekkelijke koffie die er is.

Vooral als de latte macchiato in een mooi glas wordt geserveerd zie je goed hoe deze koffievariatie is opgebouwd. De latte macchiato wordt precies op tegenovergestelde wijze gemaakt dan een cappuccino. Je begint namelijk met melk en melkschuim in een glas en voegt vervolgens de espresso hieraan toe. Hierdoor ontstaan mooie lagen in het glas.

Als hij zo doorgaat zal het niet lang meer te duren of Gijs is gecertificeerd OVErHOOP barista!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *