FANTASTISCHE KERST TAKE-AWAY

Na weken en weken voorbereiding was het dan zover. Helemaal corona proof hebben we voor ruim 50 bezoekers een originele kerst take away georganiseerd en het resultaat was fantastisch en ontroerend.

Met steun van de kerk (diaconie), Samen voor Woerden en tuincentrum de Bosrand kregen ruim 50 van onze bezoekers een prachtig gevulde tas met twee kerstmaaltijden een plant en nog veel meer verrassingen mee naar huis voor de komende kerstdagen.

Een enorm compliment voor onze coördinator, zijn kernteam, medewerkers van Leger des Heils ambulant en alle vrijwilligers die in deze bijzondere tijd toch een unieke kerstmomentje wisten te organiseren.

Wilt u een beetje nagenieten of meegenieten? Volg dan deze link naar de Facebook pagina van het Inloophuis en bekijk snel een mooie serie foto’s.
Foto’s Kerst Take Away 2020