Directie Leger des Heils bezoek in Weeshuis Woerden

Jan Jans, regiodirecteur van Leger des Heils Midden-Nederland bezocht afgelopen week samen met kapitein Harm Slomp als nieuwe bestuursvoorzitter van stichting Leger des Heils het Inloophuis, de KIDB winkel en koffiebranderij OVErHOOP.

Met ingang van 1 januari 2021 is kapitein Harm Slomp de nieuwe bestuursvoorzitter van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg en de Stichting Leger des Heils Jeugdbescherming en Reclassering. Kapitein Slomp volgt daarmee drs. Cornel Vader op.

Onder het genot van de beste koffie die je je maar in kunt denken werd het een mooi werkbezoek waarbij er volop gelegenheid was om met bezoekers, vrijwilligers, deelnemers en werkbegeleiders te praten over hun ervaringen in het Inloophuis en de koffiebranderij.

Werkbegeleidsters Leger des Heils Jan Smit en Willianne de Jong gaven uitgebreid uitleg over het begeleiden naar werkproject OVErHOOP in de koffiebranderij en de koffiebar.