Nieuwe meubels in ’t Centrum

Sinds een paar weken staan er tien nieuwe tafels en 32 nieuwe stoelen in ’t Centrum.

Met de opbrengst van de Kerk In De Buurtwinkel en de hulp van een sponsor konden we het hele meubilair vernieuwen. Het is niet alleen ontzettend mooi geworden maar het was ook nog eens hard nodig. Elke week moesten we de spijkertjes, die als vanzelf tevoorschijn kwamen uit de stoelen, terugtikken met een hamer om te voorkomen dat onze gasten hun kleding er aan open zouden halen. Regelmatig moesten we de poten van de tafel terugbuigen om te voorkomen dat ze helemaal af zouden breken.

Kortom… We waren hard aan nieuwe meubels toe en hebben ze gekrgen dankzij het vele werk dat verzet is door de vrijwilligers van de KIDB winkel en de hulp van een sponsor. Bedankt!

Iedereen is uitgenodigd om ons nieuwe interier snel te komen bekijken onder het genot van een heelrijke bak koffie.