Futura College Woerden helpt KIDB winkel

Steeds meer klanten weten de Kerk In De Buurtwinkel (KIDB winkel) in het Weeshuis Woerden te vinden. Steeds meer 2e hands kleding gaat over de toonbank. Steeds meer mensen willen graag hun kleding even passen…. En daar zat tot voor kort een probleem.

De KIDB winkel had geen echte paskamer. Een wankel kamerscherm bood een tijdelijke oplossing voor het probleem maar een echte oplossing was dat niet.

Eén van onze maatschappelijke stagiaires René had een briljant idee. Hij was ervan overtuigd dat zijn school, het Futura College Woerden zou kunnen helpen dit probleem op te lossen. Een paar weken later werd een prachtig stuk laswerk afgeleverd. Een op maat gemaakte beugel waar een groot gordijn omheen komt te hangen. Zo heeft de KIDB winkel snel een prachtige paskamer gekregen.

Bedankt René. bedankt collega leerling en leraar  van René en bedankt Futura College Woerden.