Jeugd werk

Jeugdwerk
Stichting hervormd jeugd- en opvanghuis De Meerpaal vindt jeugdwerk belangrijk en ziet graag jongeren onder hun dak. Door de jeugd faciliteiten aan te bieden in een pand met zo’n maatschappelijke functie en geschiedenis hopen wij hen ook te bereiken met onze boodschap.

Wanneer de jongeren zich in ons pand begeven zullen zij de maatschappelijke activiteiten die zich dagelijks in dit pand afspelen zien en meebeleven. Zo hopen wij de jeugd duidelijk te maken wat er zich allemaal afspeelt in de samenleving en hoe wij daar als mensen mee om kunnen gaan.

Clubs
Stichting de Meerpaal biedt faciliteiten voor alle leeftijden. Zo bieden wij ruimte voor kinderclubs die een middagje met elkaar willen knutselen, muziek maken of iets dergelijks.

Onder andere is de Kelder de ideale hangplek voor tieners. Er is genoeg ruimte voor spelletjes, muziek maken of luisteren en om aan de bar te hangen. Ook is de Meerpaal uitermate geschikt voor het houden van filmavonden. Met onze beamer kunnen we gemakkelijk een “bioscoop” effect creëren.

Contact
Zoekt u nog ruimte voor een jeugdclub of kinderclub of wilt u meer informatie over de clubs die op het moment gebruik maken van onze faciliteiten? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een club en zoekt u nog een locatie of wilt u meer informatie over ons jeugdwerk neem dan contact met ons op.

Stichting de Meerpaal
Havenstraat 6
3441 BJ Woerden
Tel. 0348-419657
e-mail: meerpaal@solcon.nl

Volg ons ook op facebook: http://www.facebook.com/pages/De-Meerpaal/333778593393977