Gesprek of Gebed

Flip Kippersluis voor gebed

Flip Kippersluis voor gebed

Steeds vaker krijgen we de vraag dat bezoekers een serieus gesprek willen of samen met iemand willen bidden. Soms is de drempel hoog om erom te vragen en dat is niet prettig!

We gaan daar verandering in  brengen. We hebben tenslotte niet voor niets een prachtige Gebedswinkel in het pand. Koffie- en theeklanten kunnen gezellig kletsen in de ruimte van ‘t Centrum, terwijl mensen die een gesprek welkom zijn in de gebedswinkel. Zo kunnen we twee groepen mensen ontmoeten, zonder dat deze groepen elkaar storen.

Vanzelfsprekend kunnen mensen vanuit ‘t Centrum altijd even doorlopen naar de ruimte van de gebedswinkel – dat is precies drie deuren door – om evengoed met zich te laten bidden of een dieper gesprek te voeren.

Naast het goede en persoonlijke gesprek mag je natuurlijk ook vragen om gebed. Om het nog wat makkelijker te maken hebben we afgesproken dat om te beginnen Flip Kippersluis op vaste tijden in ’t Centrum Inloophuis aanwezig zijn zodat er tijdens de kop koffie of thee altijd gevaagd kan worden voor dat persoonlijke gesprek of gebed. Als het nodig is breiden we het team en de tijdstippen snel uit.

Flip Kippersluis is voortaan altijd aanwezig op:Gesprek of Gebed

– dinsdagmorgen van ongeveer 10.00 tot 12.00 uur.
– woensdagmorgen van ongeveer 10.00 tot 12.00 uur.
– elke 2e zaterdag van de maand met een heel gebedsteam (Pray Station) van ongeveer 10.00 tot 13.00 uur

Wilt u buiten deze tijden een afspraak met hem dan mag u hem altijd mailen:
Mail Flip Kippersluis