OVErHOOP Job coach

OverHoop koffie coachMeer informatie www.overhoopkoffie.nl
Onze OVErHOOP Jobcoach is een professionele leer/werkmeesters van het Leger des Heils die van koffie houdt en die samen met de deelnemer een op maat gesneden leer-werktraject uitstippelt. Een pakket van op maat gesneden opleidingen of trainingen staat garant voor het ontwikkelen van trotse OverHoop koffie experts.

OVErHOOP maatwerk

  • Wij richten ons op mensen die tijdelijk of langdurig een zeer grote afstand hebben opgelopen tot de samenleving en de arbeidsmarkt.
  • Wij bouwen een intensieve relatie op met mensen door de combinatie hulpverlening en werk. Hierdoor is sprake van een sluitende aanpak die loonwaarde creëert en uitstroom naar betaald werk mogelijk maakt.
  • Onze OVErHOOP koffiebranderij is ingericht als reguliere bedrijf en kan gedifferentieerd werk aanbieden. Denk als voorbeeld aan het branden van koffie, inkoop en verkoop van koffie, het zijn van professionele barista en nog veel meer. Hierdoor leveren wij maatwerk voor iedere deelnemer op basis van zijn of haar talenten.
  • Onze OVErHOOP koffiebranderij heeft met de initiatief nemende organisaties een unieke positie in de samenleving die maximaal wordt ingezet om bedrijfsleven te verbinden aan de mensen die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Veel bedrijven dragen ons een warm hart toe. Hier maken wij dankbaar gebruik van door met hen een duurzame relatie aan te gaan.
  • Onze OVErHOOP koffiebranderij is met de initiatief nemende organisaties een erkend SBB werk leerbedrijf. Zo werken we met OverHoop koffie ook samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Samen werken we aan thema’s als erkenning, beroepspraktijkvorming en kwalificaties en diploma’s.

OerHoop Huge Coffee Cup

OVErHOOP koffie
Daar krijg je nooit genoeg van!