OVErHOOP kartrekkers

Meer informatie www.overhoopkoffie.nl
Achter de schermen zijn een paar mensen heel actief om de OVErHOOP koffiebranderij operationeel te krijgen.  Als u meer informatie wilt over het project kan dat bij deze kartrekker:

John Tamerus:  john@weeshuiswoerden.nl
Corrie Tamerus: corrie@weeshuiswoerden.nl
Willianne de Jong: willianne.de.jong@legerdesheils.nl

Inmiddels zijn we op zoek naar een 2e groep kartrekkers

Altijd al barista trainer of koffiebrander trainer willen worden?  Altijd al met koffie willen werken maar weet je nog niet op welke manier? Werk je graag met mensen ook als het allemaal niet vanzelf gaat?

Voor onze OVErHOOP Koffiebranderij zijn we op zoek naar 6 vrijwilligers die we op gaan leiden tot Barista trainers en nog eens 6 vrijwilligers die we op gaan leiden tot koffiebrander trainers. Je maakt in deze rollen niet alleen kennis met de wondere wereld van koffie in al haar facetten maar je wordt ook steeds deskundiger op verschillende methoden om koffie te zetten. Je wordt een expert die het verschil kent tussen kwaliteitskoffie en kwantiteitskoffie. Je weet het verschil tussen arabica en robusta. Je leert de geschiedenis van koffie, wie de eerste ontdekker van koffie was, en wat erbij komt kijken voordat de koffieboon in kopje terechtkomt.

En als je dat allemaal weet en je kan met de professionele LaMarzocco koffiemachines werken of met de Giessen koffiebrander dan ben je onze Baristatrainer die jongeren gaat helpen om het vak van Barista te leren.

Als je interesse hebt kun je het met een korte motivatie (mail of brief) laten weten aan de kartrekkers Hans, Corrie of John.

Koffiebrander OverHoop koffie