Nieuwe Peuterspeelzaal

Hoera! Een nieuwe Peuterspeelzaal ‘Het Visje’

Met alle nieuwe regels en eisen van de overheid was het voor het bestuur van stichting de Meerpaal niet meer mogelijk om langer door te gaan met de peuterspeelzaal in ht oude weeshuis van Woerden.

Na de enorme teleurstelling hebben een aantal juffen, ouders en andere vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken met als gevolg dat er een christelijke peuterspeelzaal in Woerden blijft bestaan.


Het eerste nieuws van peuterspeelzaal ‘Het Visje’
Peuterspeelzaal Het Visje is een nieuwe peuterspeelzaal voor peuters uit Woerden en omstreken. De peuterspeelzaal heeft een Christelijke identiteit maar iedere peuter is van harte welkom.

Let Op: Op dit moment zijn alle ochtenden vol en hanteert Peuterspeelzaal Het Visje een wachtlijst! Zodra het inschrijfformulier is ontvangen en het inschrijfgeld is betaald is uw inschrijving definitief.

 

 

Peuterspeelzaal Het Visje biedt….
◦ Een gezellige en fijne spelomgeving
◦ Een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden
◦ Observaties en signaleringen bij de peuter
◦ Gerichte aandacht voor de taalvaardigheid aan de hand van de methode “Puk en Ko”
◦ Een bijdrage aan de geloofsontwikkeling van de peuter door Bijbelverhalen, liedjes en aandacht voor christelijke feestdagen
◦ Stabiliteit en rust door vaste peuterleidsters en vaste tijden

Praktische informatie
De peuterspeelzaal is geopend op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend op de Trasmolenlaan 2-4 in Woerden. Peuters tussen 2,5 en 4 jaar kunnen bij ons terecht voor 1, 2 of 3 ochtenden per week. De kosten bedragen € 35,- per maand (voor 1 ochtend).

Peuterspeelzaal Het Visje verwelkomt graag nieuwe peuters!

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het bestuur van Stichting Het Visje via Info@PeuterspeelzaalHetVisje.nl

Bestuursleden stichting ‘Het Visje’
– Pieter van Kempen,
– Suzanne Niewold,
– Diecke Vos
– Lydia Leune

Inschrijfformulier
U kunt het inschrijfformulier voor peuterspeelzaal ’t Visje vinden op de website http://www.PeuterspeelzaalHetVisje.nl

Volg ons ook op facebook: http://www.facebook.com/pages/De-Meerpaal/333778593393977