Kerk In De Buurtwinkel

Kerk In De Buurtwinkel
Een winkel die je het gevoel geeft in grootmoeders tijd te zijn beland. Sfeer, gezelligheid en warmte zijn het visitekaartje.  Een winkel met een bijzonder lage drempel.

Sommige mensen noemen het ‘Vintage’. Vintage is oude kleding, schoeisel en accessoires waarvoor een hernieuwde belangstelling bestaat. Meestal gaat het om designerkleding of met de hand gemaakte kledingstukken die typisch zijn voor een bepaalde tijdgeest en die een zekere stilistische waarde hebben. Vintage wordt niet in elke winkel verkocht maar wel bij ons.

Het is niet voor het eerst dat vintage in de mode is. In de jaren zestig was het reeds in om nieuwe kleding te combineren met oude. Gehaakte schoudertassen, bloemetjesjurken, blouses in grootmoeders stijl met ouderwetse patronen en veel ruches werden gedragen met moderne accessoires als kreukel leren laarzen en maillots.

Onze winkel is voor iedereen. Mensen die geinteresseerd zij in ‘vintage’en zeker ook voor mensen met een krappe beurs of een sociale indicatie. Zij kunnen er terecht voor goede, kwalitatieve kleding een bak koffie en een praatje  Niet alleen de kwaliteit, maar ook de opvallend lage prijs van onze producten zullen de meeste klanten positief verrassen.

Kleding
De KIDB winkel wil zich in Woerden profileren als een winkeltje waar tegen een opvallend  kleine prijs leuke moderne kleding kan worden gekocht. Uiteraard kan via deze winkel ook veel kleding, op verzoek van instanties, gratis worden verstrekt.

 Volg ons nu ook op facebook http://www.facebook.com/KerkInDeBuurtwinkel