Schildersclub

Schildersclub ‘t Regentenpenseel verhuist van de woensdagmorgen naar de vrijdagmorgen.  Vanaf heden wordt er elke vrijdag van 10 tot 12 uur geschilderd onder leiding van de Cor van Drogenbroek. We verhuizen niet alleen van de woensdag naar de vrijdag maar ook van de regentenkamer naar de grote zaal ‘t Centrum.

Zoals gezegd beginnen de schilderslessen  om tien uur en duren tot twaalf uur. De serie is in oktober 2012 gestart en het betreft aquarel schilderen. Het briljante idee van Marianne de Jong heeft ervoor gezorgd dat we nu een succesvolle groep cursisten hebben waarvoor de regentenkamer eigenlijk al snel te klein werd. Dit in combinatie met de komst van de Gebedswinkel heeft er voor gezorgd dat we ‘verhuizen’ qua dag en qua zaal.

Met de nieuwe ruimte is er weer volop ruimte voor nieuwe cursisten. Kom gerust een keer vrijblijvend kijken. De eerste proefles is gratis. Daarna zijn de kosten € 2,50 per les inclusief materialen en koffie. Wilt u aansluitende gebruik maken van de lunch dan kan dat als deelnemer aan de schildersclub voor de halve prijs ( € 1,25 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Materialen deels gesponsord door:
Kooijman Gallery Woerden
Leidekkersweg 42 – 44
3449 JJ  Woerden
E-mail: info@gallerywoerden.nl
Website: www.gallerywoerden.nl

Volg ons op facebook: http://www.facebook.com/pages/Inloophuis-t-Centrum-Woerden/331484296953415