Currently browsing

december 2022

Maaltijden, 26 t/m 30 December

De komende twee weken kookt Inloophuis ’t Centrum ook weer avondmaaltijden voor u. Hier het menu van deze week! Door de feestdagen en de vakantieperioden zijn helaas nog niet alle gerechten bekend. De eerste week van Januari komt er daarom geen menu online, maar u kunt dan wel bij ons …

Feest Periode

De komende twee weken heeft Weeshuis Woerden een aangepast rooster i.v.m. de feestdagen. 26 t/m 30 December zijn de tweedehands kledingwinkel en de Koffiebranderij gesloten. Het Inloophuis is wel open. U kunt bij ons langskomen voor gezellige activiteiten, koffie en thee, en warme avondmaaltijden. Hier alvast een kort overzicht van …

Het Kerstfeest

Heeft u ook al zin in Kerst? Bij Inloophuis ’t Centrum zijn we erg enthousiast. In plaats van het normale programma organiseren we volgende week donderdag en vrijdag een kerstviering. Hieronder vindt u de details. Prettige feestdagen!

Kerststukjes Maken

Hallo allemaal! Dinsdag 20 december kun je een Kerststukje komen maken. Het begint om 14.00u. Voor de materialen vragen we € 5,-. Graag een bakje meenemen en een snoeischaar als je die hebt. Wil je meedoen geef je dan op bij het inloophuis (tel.0348-434053). U bent van harte welkom!

Maatlijden, 19 t/m 23 December

De week voor kerst komt er aan! Bij Inloophuis ’t centrum hebben we weer een nieuw menu. We hopen dat u er van geniet! Let op! Donderdag en vrijdag hebben we een aangepast programma in verband met de kerstlunch. Er worden dan geen lunchspecials en avondmaaltijden berijd. Fijne feestdagen!